Welkom Info Foto's Krantenartikel Contact

TERUG

Suggesties

 

Eethuis
De Klare Hemel

Suggesties

Voorgerechten

Scampi’s incroyable mais vrais
17
Velouté van boschampignons
10
Salade met warm geitenkaasje en pijnboompitten    
16
St.-Jacobsnootjes met wakame en beurre blanc 18
Huisgemaakte wildpaté met uienkonfijt 16
   
   
   

Voorgerecht kan uitgebreid worden tot hoofdschotel mits supplement van 5 euro


Hoofdgerechten

Bouillabaisse à l’humeur du Chef    
28
Poolse Ribeye béarnaise, peper, mar del Plata of roquefort (+- 350 gr.)
30
Dagvis Carpe Diem
28
Hert met wintergarnituur
29
St.-Jacobsnootjes met rode biet en beurre blanc
29
Hazerug met poivrade, zoet, zuur en bitter
29
   
   
   
   

 

Dessert

Dame blanche
7
Mousse van bitterchocolade 
7
Ierse of Hasseltse koffie
7
Sabayon Carpe Diem
9
Orfeo Negro
8
Le Colonel
8
Panna cotta met appel en gelei van kweepeer 8
Normandische pannenkoek met Calva en vanille 12

                                     

    Personen met allergieën dienen dit te melden!!
Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten
De samenstelling van onze gerechten kan veranderen

 

Voor een vlotte bediening vragen wij aan grotere tafels om hun keuzes te beperken

 

 

s