Welkom Info Foto's Krantenartikel Contact

TERUG

Suggesties

 

Eethuis
De Klare Hemel

Suggesties

Voorgerechten

Scampi’s incroyable mais vrais
17
Tom yum pla muk
10
Salade met warm geitenkaasje en pijnboompitten    
16
Carpaccio van gerookte eend, vinaigrette van bloedsinaas 17
Kikkerbillen in de kruidenboter, venkelslaatje 16
   
   
   

Voorgerecht kan uitgebreid worden tot hoofdschotel mits supplement van 5 euro


Hoofdgerechten

Bouillabaisse à l’humeur du Chef    
28
Poolse Ribeye béarnaise, peper, mar del Plata of roquefort (+- 350 gr.)
30
Dagvis Carpe Diem
28
Niertjes met bloemkool en mosterd
29
Franse duif met Brussels lof (min. 30’)
30
 
   
   
   
   

 

Dessert

Dame blanche
7
Mousse van bitterchocolade 
7
Ierse of Hasseltse koffie
7
Sabayon Carpe Diem
9
Orfeo Negro
8
Le Colonel
8
Mousse van limoncello, rozemarijnkoekjes 8
Normandische pannenkoek met Calva en vanille 12

                                     

    Personen met allergieën dienen dit te melden!!
Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten
De samenstelling van onze gerechten kan veranderen

 

Voor een vlotte bediening vragen wij aan grotere tafels om hun keuzes te beperken

 

 

s