Welkom Info Foto's Krantenartikel Contact

TERUG

Suggesties

 

Eethuis
De Klare Hemel

Suggesties

Voorgerechten

Scampi’s incroyable mais vrais
15
Nieuwpoortse vissoep met rouille en gemalen kaas
15
Salade met warm geitenkaasje en pijnboompitten    
15
Sashimi van tonijn en buikspek
17
Velouté van witte bonen, graved lax en rode biet 10
Kikkerbilletjes met look en peterselie        15
Graved lax met aardappelsalade en zure room 15
   
   

Voorgerecht kan uitgebreid worden tot hoofdschotel mits supplement van 5 euro

Hoofdgerechten

Bouillabaisse à l’humeur du Chef    
25
Ierse Angus béarnaise, peper, mar del Plata of roquefort
25
Dagvis Carpe Diem
 25
Lamsnootjes met seizoensgroen
25
Franse duif Brabançonne
25
Hert met herfstgarnituur
25
Hazenrug met poivrade 25
Tonijn met salsa van mango 27
   

 

Dessert

Dame blanche
7
Mousse van bitterchocolade 
7
Ierse of Hasseltse koffie
7
Sabayon carpe diem
9
Orfeo Negro
8
Huisgemaakt Weens koffie-ijs
7
Normandische pannenkoek met Calva en vanille*
12
   

                                     

    Personen met allergieën dienen dit te melden!!

Voor een vlotte bediening vragen wij aan grotere tafels om hun keuzes te beperken

* Voor dit dessert vragen we bij grote drukte enig geduld