Welkom Info Foto's Krantenartikel Contact

TERUG

Suggesties

 

Eethuis
De Klare Hemel

Suggesties

Voorgerechten

Scampi’s incroyable mais vrais
16
Nieuwpoortse vissoep met rouille en gemalen kaas
16
Salade met warm geitenkaasje en pijnboompitten    
16
Velouté van boschampignons
10
Coquille St-Jacques met wakame en pastinaak       17
Rilette van Duroc varken, paté van wild 16
Salade met Roquefort, spekjes en noten   16
   

Voorgerecht kan uitgebreid worden tot hoofdschotel mits supplement van 5 euro


Hoofdgerechten

Bouillabaisse à l’humeur du Chef    
27
Urugay Ribeye béarnaise, peper, mar del Plata of roquefort (+- 350 gr.)
30
Dagvis Carpe Diem
27
Lamsnootjes met groentenkrans
29
Hert met wintergarnituur  
28
Franse duif met Brussels lof
29
Hazenrug poivrade, bitter, zoet en zuur 29
Coquille St-Jacques met beurre blanc en witlofsalade 27
   

 

Dessert

Dame blanche
7
Mousse van bitterchocolade 
7
Ierse of Hasseltse koffie
7
Sabayon Carpe Diem
9
Orfeo Negro
8
Peperkoek met kriekenroom
7
Le Colonel
8
Normandische pannenkoek met vanille en Calva 12

                                     

    Personen met allergieën dienen dit te melden!!
Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten
De samenstelling van onze gerechten kan veranderen

 

Voor een vlotte bediening vragen wij aan grotere tafels om hun keuzes te beperken

 

 

 

 

s