Welkom Info Foto's Krantenartikel Contact

TERUG

Suggesties

 

Eethuis
De Klare Hemel

Suggesties

Voorgerechten

Scampi’s incroyable mais vrais
15
Nieuwpoortse vissoep met rouille en gemalen kaas
15
Salade met warm geitenkaasje en pijnboompitten    
15
Belle Fontenay met garnalen en graved lax
15
Pompoensoep met zwarte pens 10
Carpaccio van tomaat met kalfstartaar en St.-Jacobsnootje 16
Huisgemaakte garnaalkroket 17
   
   

Voorgerecht kan uitgebreid worden tot hoofdschotel mits supplement van 5 euro

Hoofdgerechten

Bouillabaisse à l’humeur du Chef    
25
Ierse Angus béarnaise, peper, mar del Plata of roquefort
25
Dagvis Carpe Diem
 25
Lamsnootjes met seizoensgroen
24
Franse duif met seizoens garnituur
25
Wilde eend met savooi, witlof en vlierbes
25
   
Mosselen à volonté (enkel op bestelling) 27
   

 

Dessert

Dame blanche
7
Mousse van bitterchocolade 
7
Ierse of Hasseltse koffie
7
Sabayon carpe diem
9
Orfeo Negro
8
Lokerse 'pomkoek' met krieken en vlierbloesem
8
Normandische pannenkoek met Calva en vanille*
12
   

                                     

    Personen met allergieën dienen dit te melden!!

Voor een vlotte bediening vragen wij aan grotere tafels om hun keuzes te beperken

* Voor dit dessert vragen we bij grote drukte enig geduld