Welkom Info Foto's Krantenartikel Contact

TERUG

Suggesties

 

Eethuis
De Klare Hemel

Suggesties

Voorgerechten

Scampi’s incroyable mais vrais
16
Nieuwpoortse vissoep met rouille en gemalen kaas
16
Salade met warm geitenkaasje en pijnboompitten    
16
Tom yam gung
10
Rundscarpaccio met Chaolae dressing 18
Rundscarpaccio klassiek 18
‘Crab cakes’ met venkelsalade en mierikswortel 18
   

Voorgerecht kan uitgebreid worden tot hoofdschotel mits supplement van 5 euro


Hoofdgerechten

Bouillabaisse à l’humeur du Chef    
27
Poolse Ribeye béarnaise, peper, mar del Plata of roquefort (+- 350 gr.)
29
Dagvis Carpe Diem
27
Lamsnootjes met jus van shiitake
29
Hert met wintergarnituur  
28
Franse duif met Brussels lof
29
Iberico kroon met chimichurri en chips van pastinaak 28
   
   

 

Dessert

Dame blanche
7
Mousse van bitterchocolade 
7
Ierse of Hasseltse koffie
7
Sabayon Carpe Diem
9
Orfeo Negro
8
Huisgemaakt Weens koffie-ijs
7
Le Colonel
8
Normandische pannenkoek met vanille en Calva 12

                                     

    Personen met allergieën dienen dit te melden!!
Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten
De samenstelling van onze gerechten kan veranderen

 

Voor een vlotte bediening vragen wij aan grotere tafels om hun keuzes te beperken

 

 

 

 

s