Welkom Info Foto's Krantenartikel Contact

TERUG

Suggesties

 

Eethuis
De Klare Hemel

Suggesties

Voorgerechten

Scampi’s incroyable mais vrais
15
Nieuwpoortse vissoep met rouille en gemalen kaas
15
Salade met warm geitenkaasje en pijnboompitten    
15
Velouté van asperges met Breydel ham
10
Artisjok met Tierenteyn vinaigrette 15
Asperges op z’n Vlaams        17
Gegrilde langoustines met zeekraal, lamsoor en asperges 18
   

Voorgerecht kan uitgebreid worden tot hoofdschotel mits supplement van 5 euro


Hoofdgerechten

Bouillabaisse à l’humeur du Chef    
27
Ierse Angus béarnaise, peper, mar del Plata of roquefort
27
Dagvis Carpe Diem
27
Lamsnootjes met jong tuingroen
29
Franse duif met primeurs       (min. 30’)
28
Kalfsfilet met kruidenkorst, spinazie en dragonjus
28
Mi-cuit van tonijn met geitenkaas en asperges 28
Gegrilde langoustines met zeekraal, lamsoor en asperges 27
   

 

Dessert

Dame blanche
7
Mousse van bitterchocolade 
7
Ierse of Hasseltse koffie
7
Sabayon carpe diem
9
Orfeo Negro
8
Gemarinnerde aardbeien met kokosslagroom
6
Normandische pannenkoek met Calva en vanille*
12
Coupe aardbei 8

                                     

    Personen met allergieën dienen dit te melden!!

Voor een vlotte bediening vragen wij aan grotere tafels om hun keuzes te beperken

* Voor dit dessert vragen we bij grote drukte enig geduld