Welkom Info Foto's Krantenartikel Contact

TERUG

Suggesties

 

Eethuis
De Klare Hemel

Suggesties

Voorgerechten

Scampi’s incroyable mais vrais
17
Nieuwpoortse vissoep met rouille, croutons en gemalen kaas
16
Salade met warm geitenkaasje en pijnboompitten    
16
Scampi's met caviar d'aubergine, gedroogde Iberico en courgette 17
Salade met gesmolten brie, kasha en balsamico vinaigrette 16
   
   
   

Voorgerecht kan uitgebreid worden tot hoofdschotel mits supplement van 5 euro


Hoofdgerechten

Bouillabaisse à l’humeur du Chef    
28
Poolse Ribeye béarnaise, peper, mar del Plata of roquefort (+- 350 gr.)
30
Dagvis Carpe Diem
28
Iberciokroon 'Pata Negra' met gegrild palmhart, parelgerst en amandel
30
Ibericokroon 'Pata Negra' Cross and Blackwell
30
 
   
   
   
   

 

Dessert

Dame blanche
7
Mousse van bitterchocolade 
7
Ierse of Hasseltse koffie
7
Sabayon Carpe Diem
9
Orfeo Negro
8
Le Colonel
8
Honing panna cotta met salade van kiwi en mango 9
Normandische pannenkoek met Calva en vanille 12

                                     

    Personen met allergieën dienen dit te melden!!
Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten
De samenstelling van onze gerechten kan veranderen

 

Voor een vlotte bediening vragen wij aan grotere tafels om hun keuzes te beperken

 

 

s