Welkom Info Foto's Krantenartikel Contact

TERUG

Suggesties

 

Eethuis
De Klare Hemel

Suggesties

Voorgerechten

Scampi’s incroyable mais vrais
16
Nieuwpoortse vissoep met rouille en gemalen kaas
16
Salade met warm geitenkaasje en pijnboompitten    
16
Velouté van asperges met gepocheerd scharreleitje 10
Artisjok met espuma van Tierenteynmosterd 16
Schelpjes met look en verse kruiden 17
Asperges op z'n Vlaams 17
   

Voorgerecht kan uitgebreid worden tot hoofdschotel mits supplement van 5 euro


Hoofdgerechten

Bouillabaisse à l’humeur du Chef    
27
Poolse Ribeye béarnaise, peper, mar del Plata of roquefort (+- 350 gr.)
29
Dagvis Carpe Diem
27
Lamsnootjes met jus van shiitake
29
Gemarineerd wild varken met zoete vijg en asperges
26
Franse duif met jong tuingroen (min 30')
29
   
   
   

 

Dessert

Dame blanche / Coupe aardbei
7
Mousse van bitterchocolade 
7
Ierse of Hasseltse koffie
7
Sabayon Carpe Diem
9
Orfeo Negro
8
Gemarineerde aardbeien met limoenmascarponé
7
Le Colonel
8
Normandische pannenkoek met vanille en Calva 12

                                     

    Personen met allergieën dienen dit te melden!!
Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten
De samenstelling van onze gerechten kan veranderen

 

Voor een vlotte bediening vragen wij aan grotere tafels om hun keuzes te beperken

 

 

 

 

s