Welkom Info Foto's Krantenartikel Contact

TERUG

Suggesties

 

Eethuis
De Klare Hemel

Suggesties

Voorgerechten

Scampi’s incroyable mais vrais
17
Nieuwpoortse vissoep met rouille en gemalen kaas
16
Salade met warm geitenkaasje en pijnboompitten    
16
Soupe au Pistou 10
Gelakt buikspek, gepekelde radijs, gemarineerde rode biet 17
Duo van garnaal met Oosterse knipoog 18
Huisgemaakte garnaalkroketten 17
Tomaat garnaal, klassiek 18

Voorgerecht kan uitgebreid worden tot hoofdschotel mits supplement van 5 euro


Hoofdgerechten

Bouillabaisse à l’humeur du Chef    
27
Poolse Ribeye béarnaise, peper, mar del Plata of roquefort (+- 350 gr.)
30
Dagvis Carpe Diem
29
Lamsnootjes met jus van shiitake
29
Gerijpt Lokers weidevlees, chimichurri, tomatenvariatie
27
Franse duif met Brussels lof (min 30')
29
Mosselen à volonté (enkel op reservatie) 28
Tomaat garnaal, klassiek 27
   
   

 

Dessert

Dame blanche
7
Mousse van bitterchocolade 
7
Ierse of Hasseltse koffie
7
Sabayon Carpe Diem
9
Orfeo Negro
8
Le Colonel
8
Boule de berlin, bramensalsa, bolletje vlier 9
Normandische pannenkoek met Calva en vanille 12

                                     

    Personen met allergieën dienen dit te melden!!
Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten
De samenstelling van onze gerechten kan veranderen

 

Voor een vlotte bediening vragen wij aan grotere tafels om hun keuzes te beperken

 

 

 

 

s